Om mode, stil og gaver

Bruger du beskyttelse?

Overskriften kan virke lidt tvetydig, for beskyttelse kan være mange ting og den henvender sig i høj grad til din samvittighed. I dagens blogindlæg er fokus på beskyttelse i form af prævention.

Alt for mange danskere, særligt unge, vælger at “glemme” eller undlade præventionen til trods for, at det kan medføre en masse alvorlige følger. Så her er et opråb til, hvorfor du bør huske det – og det er ikke kun for sikkerhedens skyld!

Pas på hinanden – og tag ansvar

Der er god grund til at passe på hinanden, ikke bare i dagligdagen og ikke bare i trafikken. Men mindst lige så meget, når du er sammen med din partner, eller ham/hende den søde fra byen.

Det kan virke besynderligt, at dem man elsker eller begærer mest, faktisk er dem man beskytter dårligst. For det er jo tilfældet, når I vælger at være sammen helt ubeskyttet. Du kan aldrig vide hvilke konsekvenser det kan få, for hverken dig selv eller din partner. Alt sammen noget der kan undgås med et kondom

De mulige konsekvenser er ganske vist bekendte, men det er ikke forhold I kan kontrollere, og mange unge undervurderer faktisk risikoen. Det er uheldigt, men sandsynligvis et tegn på manglende oplysning.

En oplysning der bør ske allerede i folkeskolen, men som der ikke bliver afsat nok ressourcer og nok tid til. Desværre!

De oversete sideeffekter

Inden billedet bliver for dystert, er det ikke kun de negative konsekvenser der bør gøre, at I bruger kondom. For kondomet kan nemlig bidrage med en række oversete sideeffekter.

Der er endnu ingen mænd, der kan prale af at være udstyret med en smag, med riller, eller knopper. Det sidste er muligvis tilfældet, men så er det nok noget der skal tjekkes hos lægen.

Disse sideeffekter og egenskaber kan kondomerne bidrage med og det er som om at mange unge glemmer denne mulighed. Der bliver eksperimenteret med lokation, legetøj, udklædning og meget mere. Men alt for få prøver at udforske kondomernes verden.

Du bør derfor være åben for at prøve populære kondomer med banansmag, eller varianterne med knopper. De vil med sikkerhed give Jer begge en særlig oplevelse, der kan give det sidste, i hvad der hurtigt kan udvikle sig til noget trivielt.

God fornøjelse derude!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Emneordssky

%d bloggers like this: